TIETOA JOOGATARVIKE.FI:STÄ

Lihashuolto, liikkuvuus ja palautuminen ovat merkittävä osa ihmisen yleistä hyvinvointia niin töissä kuin vapaa-ajalla. Sen sijaan että varaisit ajan hierojalle, voit käsitellä jähmeät lihakset itse, nopeasti ja kustannustehokkaasti poistumatta kotoa. Me haluamme auttaa sinua voimaan paremmin.

Verkkokauppamme avattiin lokakuussa 2015 ja sen fyysinen kotipaikka on Oulussa. Tavoitteenamme on laajentaa tuotevalikoimaamme ja luoda kattavasti sisältöä tukemaan asiakkaitamme monipuolisessa lihashuollossa ja tuotteiden käytössä. Otamme mielellämme vastaan kaikenlaiset parannusehdotukset koskien tuotteita ja tuotetietoutta!

Yrityksen taustalla toimii kolme aktiivista, urheilutaustaista vaikuttajaa, joilla on itsellään jo useamman vuoden kokemus tuotteiden käytöstä. Omista hyvistä kokemuksista ja positiivisesta palautteesta foam rollaus -kursseilla syntyi kipinä siihen, että tuotteiden hyötyjä ja omia kokemuksiamme olisi mukava jakaa laajemminkin, ei pelkästään Oulun seudulla.

Olemme valinneet luotettavat, kokeneet yhteistyökumppanit palvelukokonaisuuteemme. Matkahuolto toimittaa lähetykset nopeasti ja luotettavasti, Paytrail hoitaa verkkomaksut. 

Monta syytä ostaa joogatarvike.fi-verkkokaupasta!

- Hyvä valikoima eri malleja
- Monipuoliset maksutavat (myös lasku ja osamaksu)
- Nopea toimitus kaikille tilauksille (1-3 arkipäivää)
- Ilmainen, pidennetty 30 päivän palautusoikeus

 

Tavoitteenamme on laajentaa tuotevalikoimaamme ja luoda kattavasti sisältöä tukemaan asiakkaitamme monipuolisessa lihashuollossa ja tuotteiden käytössä. Otamme mielellämme vastaan kaikenlaiset parannusehdotukset koskien tuotteita ja tuotetietoutta! Ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme, jos sinulla heräsi kysymyksiä tai et löytänyt haluamaasi tuotetta. Etsimme aktiivisesti uusia tuotteita tyydyttämään asiakkaittemme kaikki tarpeet lihashuollon parissa.  

 

 Ota yhteyttä

joogatarvike.fi

 tai

hyödynnä chat-asiakaspalvelua selaimen oikeassa alareunassa.