Toimitus- ja maksutavat

Toimitustavat

Verkkokauppa toimittaa ostokset Matkahuollon kautta joko toimitusosoitettasi lähimpään noutopisteeseen tai kotiosoitteeseesi. Toimitustavan pääset valitsemaan tilauksen yhteydessä. Normaali toimitusaikamme on 1–3 arkipäivää. Toimitamme tällä hetkellä tilaukset Manner-Suomen alueelle.

 

Toimituskulut

Toimitus noutopisteeseen (bussipaketti) 0,00 €. Ilmainen toimitus kaikille tilauksille! (toimitus noutopisteeseen / bussipaketti).
Toimitus kotiin (jakopaketti) 4,90 €.

 

Nouto Matkahuollon noutopisteeltä

Tilauksesi toimitetaan postinumeron perusteella kyseisen postinumeroalueen oletusnoutopisteeseen. Oletusnoutopiste on pääsääntöisesti lähetykseen merkittyä osoitetta lähinnä oleva Matkahuolto, Siwa, Valintatalo tai muu Matkahuollon pakettipiste. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä tai kirjeellä heti kun lähetys on noudettavissa. Lähetystä noudettaessa mukaan tarvitaan henkilötodistus: ajokortti, passi tai poliisin myöntämä henkilökortti. Toisen henkilön lähetystä noudettaessa mukaan tarvitaan henkilötodistuksen lisäksi valtakirja.
 

Toimitus kotiovellesi 

Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuneesta paketista puhelimitse ja sovitaan jakeluaika. Lähetys voidaan toimittaa ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin.

Tilausten seuranta

Saat toimitusvahvistuksen yhteydessä seurantakoodin, jonka avulla voit seurata toimituksen etenemistä. Seurantakoodin löydät myös asiakastililtäsi tekemäsi tilauksen tiedoista.

Maksutavat

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

MaksukortitVisa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Diners Club ja JCB

- Verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken

- Yrityslasku (sähköposti- tai eLasku): Yrityslasku on yritysten tarpeisiin kehitetty kätevä ja nopea verkkomaksamisen ratkaisu. Valitsemalla Yrityslasku maksutavan saat yrityksellesi ostokset laskulla joko eLaskuna tai sähköpostilaskuna. Maksutapa on ostavalle yritykselle maksuton palvelu. (Lue lisää)

- Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector, Jousto, Everyday

 

Collector: Kuluttajalle 1. lasku on aina ilmainen, jonka jälkeen laskukulut ovat 2,95 €/lasku. Kertaosotoksen luottoraja Collectorin maksulle on 1 000 €. Maksupainike näkyy vain, jos ostoskorin loppusumma on alle 1 000 €. Kuluttajan henkilöllisyys varmennetaan TUPAS -tunnistautumisella (verkkopankkitunnuksilla). Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa. Lisätietoja osoitteesta https://www.collector.se/fi/.

Jousto: maksupainike näkyy maksusivulla vain, jos ostoksen summa Jousto Laskulla on 20–1000 euroa tai Jousto Osamaksulla 30–2000 euroa. Jousto Laskulla saat aina 14 vrk kulutonta maksuaikaa (laskutusmaksu 4.90 €) ja Jousto Osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Jouston palvelu on tarkoitettu 20-75 vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Laskun saat halutessasi myös sähköpostiin. Hakiessasi Joustoa tunnistaudut ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täytät lomakkeelle tietosi. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä saat heti. Tämän jälkeen palaudut takaisin verkkokauppaan ja tilauksesi on käsitelty. Lisätietoja osoitteessa www.jousto.com.

Everyday: joustavasti kerralla tai kk-erissä. Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300€:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.

Tavat maksaa:
1. Kertasuorituksena
- Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.
- Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.

 2. Kuukausierissä
- Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€.
- Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %.
- Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.

Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen. Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä.

Uusille asiakkaille myönnettävä rahoitus on vähintään 300 €. Asiakkuuden kehittyessä on mahdollista hakea rahoitusta jopa 2000 € ostoksiin.

Lisätietoja: http://www.everyday.fi/verkkomaksu/

 

- Paytrail-tili: Sinun ei tarvitse syöttää korttitietojasi tai käyttää verkkopankkitunnuksiasi jokaisen ostoksen yhteydessä. Vahvista ostoksesi verkkokaupan kassalla parilla klikkauksella. Vain sähköpostiosoite ja salasana riittää. Palvelu on maksuton ja käytössä yli 10 000 verkkokaupassa tai -palvelussa ja reippaasti yli 50 000 kuluttajaa hyödyntää sitä verkossa asioidessaan. Lue lisää Paytrail-tilistä.

 

Yrityslaskua ja Everyday-joustoluottoa lukuunottamatta maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.