Toimitus- ja palautusehdot

 Voimassa 24.10.2015 alkaen

Verkkokauppa

WSB Finland Oy (y-tunnus 2679039-7) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

   -  Tilausnumeron
   -  Laskutustiedot
   -  Maksutavan
   -  Toimitustiedot
   -  Toimitustavan
   -  Tilatut tuotteet
   -  Laskun loppusumman

Voit tarkastella tilauksen sisältöä myös sivuillamme olevan käyttäjätilisi kautta.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta.

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan joogatarvike.fi etusivulla.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorissa toimitustavan. Toimitamme tilaukset pakettina. Pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Lisätietoja Matkahuollon pakettivaihtoehdoista maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.matkahuolto.fi

Vaihto- ja palautusehdot

Suomen kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän vaihto- ja palautusoikeutta olemme jatkaneet palvellaksemme asiakkaitamme paremmin, verkkokaupassamme se on 30 päivää. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Ole aina ensin yhteyksissä asiakaspalvelu@joogatarvike.fi ennen palautettavan tuotteen lähettämistä. Mikäli palautusehtoja ei noudateta, perimme palautuksesta kulloinkin voimassa olevan toimitushinnaston mukaisen maksun.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio joogatarvike.fi tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

WSB Finland Oy
Koskitie 51 a 20
90500 Oulu

Emme vastaanota palautuksia yli 30 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Noutamattomasta tilauksesta veloitamme 8 euron käsittelymaksun, mikä vähennetään palautettavasta tilauksen kokonaissummasta.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@joogatarvike.fi tai postitse:

WSB Finland Oy
Koskitie 51 a 20
90500 Oulu

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Matkahuoltoon.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

WSB Finland Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
WSB Finland Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).